A Jól Fizetők Baráti Körének és Magyarország legjobb, Európa vezető kintlévőség kezelési szolgáltatást végző cégének megállapodása kintlévőségek behajtásáról

Amiért az Intrum Justitiát kértük meg kintlévőségeink kezelésére:

És amit csak nekünk, a Jól Fizetők Baráti Körének nyújtanak:

Nagyon fontos, olvasd el: behajtási tévhitek!

Tévhit
Intrum Justitia megoldása
Nem tudom elérni a partneremet, másnak sem fog sikerülni. Az ügymenet során felkeressük az adóst lakhelyén, cégnél. Illetve a kommunikáció összes csatornáján.
Már többször beszéltem vele, nincs pénze. Általában nem igaz! Pl.: az adósnak 90 napon túli lejárt követelése van, minimum 3-szor fizetett adót, társadalombiztosítást, munkabért. Lehet, hogy az Ön pénzéből.
Börtönben van. Amennyiben cég és működik akkor valaki, mint meghatalmazott kifizetheti a tartozást. Egyéni vállalkozó esetében sajnos nincs mit tenni.
Már régen lejárt a számlája, most már biztosan fizetni fog. Azzal, hogy megbízást ad az Intrumnak csak nyerhet, nincs anyagi kockázata (sikerdíjas rendszer).
Csődeljárás van ellene. Biztos? Amennyiben igen akkor a szükséges kontaktokat díjmentesen átadjuk, és tájékoztatjuk, mit kell tennie.
Attól tartok, megromlik az üzleti kapcsolatunk. Harmadik fél beavatkozása semmivel sem kockázatosabb, mint a belső behajtás.
Biztosan sok a behajtási jutalék. A leírási veszteséggel járó adótehernél kisebb a sikerdíj. A sikerdíj a befizetett áfa összege alatt van.

 

Mit kell tenned, ha kintlévőséged kezelésével meg szeretnéd bízni az Intrum Justitiát?

Ha még nem vagy regisztrált tag, regisztrálj itt!

Regisztrált tagjaink az alábbi személyek bármelyikével felvehetik a kapcsolatot, mindegyikük készséggel áll a rendelkezésünkre:

Orosz Réka orosz.reka@intrum.hu 06-1-4599464
Bak Róbert bak.robert@intrum.hu 06-1-4599449
Weiszkopf Balázs balazs.weiszkopf@intrum.hu 06-1-4599411 30/6705727